İGESİB ve Havacılık Koordinatörlüğü, Atlasglobal Havayolları ile Toplantı Yaptı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İGESİB ve Havacılık Koordinatörlüğü, 19 Temmuz 2018 Perşembe günü Atlasglobal Havayolları ile bir araya geldi. İşletmecilik ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulları havacılık programları, İGESİB ve Atlasglobal Havayolları; öğrencilerin sektör ile yakın temas kurması amacıyla eğitim işbirliği yapmak, İGESİB çatısı altında sertifika programları ve konferanslar düzenlemek, AFA-İstanbul Kültür Üniversitesi arasında karşılıklı eğitmen alışverişi yapmak üzere toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya; Atlasglobal Havayolları’ndan Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arslan, Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Başkanı Evrim Onat, Uyumluluk İzleme ve Emniyet Başkanı İ. Serdar Hoşgel, İstanbul Kültür Üniversitesi Havacılık Koordinatörü Nur Tuğçe Doğan, İKÜ İGESIB Birim Başkanı Selen Çeliköz ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Tuvana Eroltu katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 08/15/2018 - 10:50