İstanbul Kültür Üniversitesi İş Geliştirme ve Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birim Başkanı Öğr. Gör. Selen Çeliköz, Lefkoşa Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 28-30 Haziran tarihlerinde düzenlenen “3nd International EMI Entrepreneurship and Social Sciences Congress (3. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi)”e katıldı.

Öğr. Gör. Çeliköz, Prof. Dr. Sami Fethi moderatörlüğünde gerçekleştirilen kongrede “Woman Entrepreneurship In Turkey, Factors Leading Women To Entrepreneurship And Analysis of The Present Socio-Economic Structure, National And International Supports Provided For Woman Entrepreneurs (Türkiye’de Kadın Girişimciliği, Kadınları Girişimciliğe Yönelten Sebepler ve Sosyo-Ekonomik Yapılanmada Mevcut Durum Analizi İle Kadın Girişimcilere Sağlanan Ulusal ve Uluslararası Destekler)” başlıklı bildirisini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 07/04/2019 - 16:36