Öğr. Gör. Selen Çeliköz, CHP Kadın Kolları’na Türkiye’de Kadın Girişimciliğini Anlattı

İstanbul Kültür Üniversitesi İş Geliştirme, Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi (İGESİB) Başkanı Öğr. Gör. Selen Çeliköz, “Demir Leblebi Buluşmaları” kapsamında “Türkiye’de Kadın Girişimciliği” başlıklı konuşması ile CHP Kadın Kolları ile bir araya geldi.

İş Geliştirme, Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi (İGESİB), Türk Akreditasyon Kurumu Tarafından Akredite Edildi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İş Geliştirme, Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi (İGESİB), Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından "15UY0215-6 Koç Seviye 6" ve "17UY0328-3 Servis Aracı Şoförü Seviye 3" Ulusal Yeterlilikleri kapsamında "Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu" olarak akredite edildi.